online (thuis)WERKPLEKscan

In tijden van de coronacrisis wordt van veel mensen gevraagd om thuis te werken. Maar heeft iedereen daar de ruimte voor? Of de middelen?Ook thuis is een goede, gezonde werkplek van groot belang. Daarom biedt Salus Verzuimpreventie de online (thuis)werkplekscan aan. Deze online werkplekscan is beschikbaar voor iedereen die op dit moment thuis werkt.

Hoe werkt het?

Je kunt voor deze werkplekscan een afspraak maken via de website
Salusverzuimpreventie.nl of telefonisch via 0493-381765.

Er wordt dan een beeldbel-afspraak gepland voor de werkplekscan.
Een professional van Salus Verzuimpreventie geeft u op dat moment advies over:

  • De werkplek (de ergonomische instelling)
  • De werktaken
  • De werktijden
  • De werkdruk
  • De werkwijze
  • Uw fysieke klachten (mits aanwezig)
  • Overige leefstijl en beweegadviezen

Nadat de scan is uitgevoerd, krijgt u een rapport thuisgestuurd met daarin nogmaals de adviezen die besproken zijn tijdens de check zodat u daarmee goed aan de slag kunt.

Image
Image

Heeft u fysieke klachten?

Heeft u op dit moment fysieke klachten dan zal daar extra aandacht aan besteed worden tijdens de scan. Zo krijgt u adviezen hoe u met de klachten om kunt gaan en oefeningen om de klachten te verminderen.

Salus online

Als u een thuiswerkplekscan aanvraagt, krijgt u tevens toegang tot de Ehealth module van Salus Verzuimpreventie. Dit houdt in dat u een jaar lang gratis advies kunt vragen aan professionals in de arbeidsgezondheidszorg. Heeft u bijvoorbeeld last van u nek?
Dan kunt u ons via de website een bericht sturen. U krijgt dan binnen 4 uur uw eerste advies wat u kunt doen om de klachten te verminderen.

Ook voor alle andere vragen over arbeidsgerelateerde klachten kunt u bij Salus terecht.

Image

Praktische informatie

De kosten van deze scan bedragen 75,- EUR (u kunt contact opnemen met uw werkgever voor eventuele vergoeding van deze scan).
Er dient een mogelijkheid te zijn om te videobellen; dus een telefoon, tablet, computer of laptop met een camera is essentieel.

Heeft u interesse of heeft u nog vragen over de scan dan zijn wij bereikbaar op info@salusverzuimpreventie.nl of op 0493-381765.

VOLG ONS